Aiuto Panettiere / Commis Baker - Lavoro Costa Crociere 2022 | A84

Aiuto Panettiere / Commis Baker - Lavoro Costa Crociere 2022 | A84

03 gen
|
Costa Crociere
|
Liguria

03 gen

Costa Crociere

Liguria

Main Responsibilities: Follows supervisor instructions in order to organize and prepare in advance the appropriate mise en place (i.e. different types of floor, yeast, olive oil, garnishing) according to the daily bread rotation assuring to minimize food spoilage



Guarantees a proper and safe use of equipment and machinery following HACCP and Company procedures in order to comply with Company standards



Organizes and keeps the assigned Bakery area tidy, cleaned, sanitized and stores utensils properly in order to respect HACCP standard and Company procedures



Reports any issue to the Chef de Partie Baker (1st Baker) at occurrence in order to provide a fast and effective solution





Loads the products needed from the provision area, as per requisition form and stores it in the designated areas, to guarantee that the bakery products can be prepared as per Company recipes and following HACCP standards



Contributes to garbage recycling following instructions in order to respect Company standards and procedures



Supports the operations in the Pastry if necessary, in order to assure the continuity of the service



Takes active part in a work environment that support a successful safety culture. Is a dynamic contributor in following safety policy and procedures.



Follows the instructions received as per protocol applied on Covid-19 spread prevention rules 3 Supports an effective health and safety culture proactively informing Guest on any infringement or missing application of procedures and reporting to the Head of Department the critical situation



Maintains a high responsible approach applying social distancing rules also during non-working activities



Supports the new organization of the onboard activity performing tasks enhancing health standards (i.e. temperature screening, sanitization of the working place, instructions to passengers)



Job Requirements:



Secondary school (Hospitality or equivalent)

At least 6 months experience in bakery and/or pastry shop

Knowledge of different types of floor, breads, and bakery/pastry products; How to prepare different dough; How to use different types of bakery/pastry equipment

Enthusiastic and creative

HACCP certification

English knowledge A2

Italian knowledge is an advantage

Previous shipboard experience is a plus

Informazioni molto importanti



La sua candidatura richiede la disponibilità a:



incontrare i Recruiter tramite video collegamento il giorno 15 o 16 febbraio 2022.

seguire un corso (salvo tu non ne sia già in possesso) STCW Basic Safety Training, di una durata di circa 10 giorni e un costo indicativo di € 1.000 (simile a una patente). Il corso è obbligatorio solamente in caso di assunzione, al termine della selezione.



Condizioni & Opportunità offerte



Data di inizio impiego. Immediato. Valutiamo anche candidati con disponibilità non immediata. La preparazione della documentazione richiede almeno 30 giorni.

Durata dell'impiego. 4/6 mesi, 2 mesi di riposo (possibilità di richiedere la disoccupazione), poi si riparte.

Stipendio. Adeguato al ruolo. Maggiori informazioni verranno fornite in fase di contatto.

Benefit. Vitto e alloggio gratuiti. Viaggi aerei di partenza e rientro pagati dalla Compagnia.

Carriera. Hai la possibilità di fare una carriera che ti offrirà certezza del lavoro e grandi soddisfazioni, personali, professionali ed economiche.

Conoscenza luoghi. Quando la nave è ferma in porto, possibilità di sbarcare e conoscere tanti luoghi.



La partecipazione prevede una selezione con 5 fasi.



Fase 1 - REGISTRAZIONE. Registrati a una delle offerte, allegando un ottimo CV completo e dettagliato (la prima valutazione sarà fatta in base ad esso).

Fase 2 - SELEZIONE. Lo Staff di LavoroTurismo.it esaminerà il tuo profilo.

Fase 3 - COLLOQUIO DIRETTO. Se il tuo profilo sarà considerato idoneo, sarai contattato da un recruiter di LavoroTurismo con un primo video colloquio conoscitivo, per fornirti maggiori informazioni e farti alcune domande.

Fase 4 - TEST ONLINE. Svolgimento di test linguistici online.

Fase 5 - INCONTRO CON COSTA CROCIERE. Il 15 o 16 febbraio effettuerai il colloquio con i recruiter di Costa Crociere in video collegamento.



NEGLI SCORSI APPUNTAMENTI, IL 65% DELLE PERSONE DA NOI SELEZIONATE HA RICEVUTO UNA PROPOSTA DI ASSUNZIONE.



IL PROCESSO DI SELEZIONE E' LUNGO, MA... VANTAGGIOSO

Puoi trovare l'offerta di lavoro originale su Kit Lavoro:
https://www.kitlavoro.it/lavoro/29781486/aiuto-panettiere-commis-baker-lavoro-costa-crociere-2022-a84-liguria/?utm_source=html

Candidati a questo annuncio

Mostra le tue capacità professionali all'azienda, compila il form e lascia un tocco personale nella lettera di presentazione, aiuterà il recruiter nella scelta del candidato.

Iscriviti a questa job alert:
Inserisci il tuo indirizzo email, ti consentirà di essere sempre aggiornato sulle ultime offerte di lavoro per: aiuto panettiere / commis baker - lavoro costa crociere 2022 | a84
Pubblica un nuovo annuncio gratuito
Hai bisogno di pubblicare un annuncio? Con oltre 1 milione di utenti unici al mese in breve troverai il candidato ideale per la tua Azienda, cosa aspetti!
Pubblica adesso

Iscriviti a questa job alert